Skip to content

KAHVILATOIMINTA JA KURSSIT

MANEESIN KAHVILA PALVELEE

Maneesin 2. kerroksesta löytyy viihtyisä kahvila, josta näkee hienosti ratsastusalueen kaikki tapahtumat sekä ulkokentillä että maneesissa. Tilaa ja istumapaikkoja on kahvilassa runsaasti isommillekin pöytäseurueille. Kahvilasta löytyy parveketerassialue, josta näkee myös laajemmin ratsutilan elämää. Kahvila palvelee asiakkaita tapahtumaviikonloppuisin ja kesäaikaan.

Kärppälän ratsutilalla kesällä vieraita tervehtivät hevosten ja ponien lisäksi myös puput, lampaat, kissat, kanat sekä kukko.

MANEESIN KAHVILA AUKEAA TAAS KESÄLLE 2024

Kahvila palvelee kesäkävijöitä 4.6.-2.8.2024

Kahvila on avoinna päivittäin maanantaista sunnuntaihin klo 11.00-17.00.

ERIKOISILLAT

13.7.2024 Burger POP-UP klo 12.00-16.00

14.7.2024 Burger POP-UP klo 12.00-16.00

2.8.2024 Paella ilta 17.00-20.00

KURSSIT KESÄLLE 2024

Kärppälän Ratsutilalla touhutaan kesällä ponien parissa ponipäivillä. Ponipäivä on vähemmän ratsastaneiden oma heppapäivä, jossa harjaillaan poneja ja laitellaan varusteita, opetellaan helppoja hevosen kanssa puuhailuun liittyviä asioita ja tietenkin ratsastetaan tai ajellaan kärryillä. Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvitse olla.

Ponipäiviä järjestetään 6.6.2024 ja 7.6.2024. Ponipäivä alkaa klo 9 ja loppuu klo 16. Ponipäivän ohjelmaan kuuluu ponin hoitoa teoriassa ja käytännössä, ponin satulointia ja valjastusta sekä toki ponilla ratsastusta tai kärryajelua. Ponipäivän hintaan sisältyy lämmin keittolounas (allergiat huomioidaan) sekä välipala

Ponipäivän hinta 95 eur

Ponipäivään otetaan maksimissaan 5 leiriläistä ja päivä on tarkoitettu 7-12 vuotiaille. Ponipäivään osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Sitovat ilmoittautumiset tallimestarille postia@karppalanratsutila.fi. ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdolliset erityisruokavaliot.

PONIPÄIVÄT OVAT TÄYTTYNEET. VOIT ILMOITTAUTUA JONOON HALUTESSASI.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kesästä ponien kanssa puuhastellen ja uutta oppien

RYHMILLE JA YRITYKSILLE

Kahvila soveltuu erinomaisesti mieleen painuvaksi kokoustilaksi erilaiselle järjestötoiminnalle, tapahtumille, kokouksiin ja työkäyttöön. Ota yhteyttä mahdollisissa tilatiedusteluissa postia@karppalanratsutila.fi