Talli

Talli on valmistunut 1800-luvun lopulla ja remontoitu 2018. Karsinoita on hevosille yhteensä 7. Tallista löytyy kuivaushuone, välinevarasto sekä satulahuone. Kesällä hevosillamme on käytössä laajat laidunalueet.
Viereisestä vuonna 2018 valmistuneesta huoltorakennuksesta löytyy ratsastajille viihtyisä kerhohuone varustettuna pienellä keittiöllä, wc- sekä peseytymistiloilla. Samassa yhteydessä on kaksi 2–4 hengen huonetta yöpymiseen.

Maneesi

Kärppälän Ratsutilan 2019 valmistunut maneesi on tallin ja kisakentän välittömässä läheisyydessä. Ratsastuspohjana on hiekka. Runsaat ikkunat ja hyvä valaistus tekevät puuhallista valoisan ja viihtyisän. Toisen kerroksen kahvilasta on näköyhteys maneesille sekä ulos kisakentälle. Viihtyisä kahvila toimii myös kokoustilana.

Ratsastuskenttä

Maneesin vieressä oleva hiekkapohjainen ratsastuskenttä on kooltaan 35 x 60 m. Se on aidattu, valaistu ja varustettu kastelujärjestelmällä. Kentällä on käytössä täysi estekalusto.

Maasto

Yli kahden kilometrin ratsastusrata kiertää peltojen ja laidunalueen ympäri. Maasto on tehty kaikille turvalliseksi liikkua. Radan pintana on kivituhka. Lanaus ja lantojen siivous hoidetaan säännöllisesti tallin toimesta. Talvella reitti aurataan tarpeen mukaan. Radalla on oikeanpuoleinen liikenne.